19 november 2019

Deel dit op:

Mevrouw drs. G.E.A. (Gabrielle) Reijnen is benoemd tot lid van de raad van commissarissen (RvC) van Bouwinvest Real Estate Investors. Met deze benoeming is de raad van commissarissen weer op volle sterkte.

Gabrielle Reijnen heeft meer dan 25 jaar ervaring als bestuurder waaronder vele jaren in client- en portfolio management, finance en risk. Deze ervaring deed zij op bij uiteenlopende organisaties. Van grote multinationals tot start-ups, zowel nationaal als internationaal. Voorheen had zij de functie van Managing Director bij ABN AMRO en Alvarez & Marsal. Ook was zij Head of Corporate Coverage en lid van het managementteam bij Royal Bank of Scotland in Nederland. Bovendien vervult zij een toezichthoudende rol als lid van de Raad van Commissarissen van Aegon Bank N.V., Aspen Oss B.V. en Beter Bed Holding N.V.

Met haar achtergrond en profiel maakt mevrouw Reijnen de RvC van Bouwinvest nu compleet. Deze bestaat uit de volgende personen: Jos Nijhuis (voorzitter), Jos van Lange, Wendy Verschoor en Gabrielle Reijnen.

Dick van Hal, CEO Bouwinvest: “Met deze benoeming hebben we weer een volledige RvC die gericht is op de toekomst zodat wij als organisatie onze groeidoelstellingen verder kunnen verwezenlijken.”

 

Nieuwsbrief