10 september 2019

Deel dit op:

Mevrouw mr. ir. W. Verschoor FRICS is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Bouwinvest Real Estate Investors.

Mevrouw mr. ir. W. Verschoor FRICS is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Bouwinvest Real Estate Investors. Eind mei zijn Jos Nijhuis en Jos van Lange toegetreden en op korte termijn zal Bouwinvest met de aanstelling van een vierde RvC-lid weer een voltallige Raad van Commissarissen hebben.  

Wendy Verschoor is een vastgoedspecialist en -bestuurder met 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van vastgoed- en asset management. Sinds april 2018 runt Wendy Verschoor haar eigen adviespraktijk op het gebied van strategie, leiderschap en governance. Hiervoor was zij als bestuurder actief bij CBRE Nederland als Head of Client Care en bij Arcadis Nederland als directeur Gebouwen. Daarvoor was zij als director Real Estate Advisory verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk van PwC Nederland.  

Van 2012 tot 2018 was zij voorzitter van RICS Nederland. Tevens is zij docent aan de Amsterdam School of Real Estate en TIAS School for Business and Society.

 

 

Nieuwsbrief