01 oktober 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund is door de MSCI uitgeroepen tot het best presterende specialistische vastgoedfonds in Nederland. Het Retail Fund heeft het hoogste totaalrendement behaald ten opzichte van de MSCI-sectorbenchmark over drie jaar tot en met december 2018.

Het fonds ontvangt de ‘MSCI European Property Investment Award for best performing specialist fund in the Dutch market’. Het Retail Fund behaalde een totaalrendement van 8,1% over de afgelopen drie jaar, wat een relatieve outperformance van 3,2% ten opzichte van de sector benchmark is. 

Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments:
“Ik ben bijzonder trots op deze award. Het is een groot compliment naar ons team dat in een uitdagende markt een mooie en stabiele winkelportefeuille heeft neergezet die bovengemiddeld presteert.” 

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen € 1 miljard en boekte het een vastgoedrendement van 7,0%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief