05 juni 2019

Deel dit op:

Vandaag hebben Bouwinvest en Next Urban Mobility een overeenkomst getekend voor de komst van mobiliteitshub HUUB naar The Olympic Amsterdam.

Vandaag hebben Bouwinvest en Next Urban Mobility een overeenkomst getekend voor de komst van mobiliteitshub HUUB naar The Olympic Amsterdam. Zowel in de parkeergarage van het Olympisch Stadion als in het Noordgebouw van de voormalige Citroëngebouwen wordt HUUB ingezet.  

HUUB
HUUB is een mobiliteitsoplossing, ontwikkeld voor Next Urban Mobility. Het biedt nieuwe duurzame vervoersmogelijkheden binnen drukke stedelijke gebieden zoals rondom het Olympisch Stadion: The Olympic Amsterdam. In de parkeergarage onder het Olympisch Stadion komt een HUUB-spot waar verschillende vervoersmiddelen worden aangeboden. Denk aan elektrische auto’s, e-bikes en e-scooters. Gebruikers kunnen uit deze vloot een keuze maken door gebruik te maken van de HUUB app. Kortom, een duurzame oplossing voor mobiliteitsuitdagingen.  

Het Bouwinvest Office Fund heeft al ervaring met HUUB in Nieuwe Vaart in Utrecht. Ook hier is een HUUB-spot ingericht waar bewoners en huurders gebruik kunnen maken van e-bikes en e-cars. Deze duurzame oplossing past heel daar goed bij de signatuur van de verschillende huurders van Nieuwe Vaart, onder andere MVO Nederland, Stichting Natuur & Milieu,Vereniging Duurzame Energie, The Colour Kitchen, Max Havelaar etc.  

Ook in The Olympic Amsterdam streven we naar een duurzame oplossing voor vervoer binnen de stad. Er is al een P&R onder het stadion gevestigd waar mensen kunnen parkeren en verder kunnen reizen met openbaar vervoer. Dit aanbod wordt met de komst van HUUB  een stuk gevarieerder. Het is de bedoeling dat niet alleen huurders, maar ook omwonenden gebruik gaan maken van deze service.

Nieuwsbrief