07 november 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft circa 550 m2 winkelruimte in De Promesse Lelystad verhuurd aan Kruidvat. De winkelunit, waarvoor met Kruidvat een langjarige huurovereenkomst is gesloten, werd eerder gehuurd door het failliete OP=OP. Na een volledige verbouwing zal Kruidvat woensdag 13 november haar nieuwe winkel openen voor het publiek.

De Promesse omvat, naast de stadsbibliotheek van 3.500 m2, circa 12.000 m2 winkel- en kantoorruimte, verdeeld over zo’n 35 units, waaronder HEMA, Hunkemöller, Bakker Bart en New Yorker. Daarnaast zijn ook de nieuwe horecazaken YamiYami en Snackbistro volop aan het inbouwen om hun nieuwste vestigingen nog voor het einde van het jaar te kunnen openen.  

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen € 1 miljard en boekte het een vastgoedrendement van 7,0%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief