10 oktober 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft 1.100 m2 winkelruimte in Het Eiland Zwolle verhuurd aan Trendhopper. Trendhopper opent hiermee haar eerste Citystore winkel in het centrum van een stad. De Citystore is verdeeld over ruim 100 m2 begane grond en 1.000 m2 op de eerste verdieping.

Met het aantrekken van Trendhopper is het aanbod in Het Eiland verder versterkt. Naast Trendhopper zijn in Het Eiland onder meer Speeleiland, Bever, Perry Sport, Siebel, Toff Kids, ByOni, Appel & Ei, CNTP-Store, Kaldi en Comfort Bodywear gevestigd. Het Bouwinvest Retail Fund voert met een aantal kandidaten gesprekken voor de verhuur van de laatste beschikbare units. 

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen € 1 miljard en boekte het een vastgoedrendement van 7,0%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief