24 oktober 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft de award voor best presterende vastgoedfonds in Nederland in ontvangst genomen tijdens de MSCI EMEA Real Estate Investment Conference in Londen.

De award werd overhandigd door René Veerman, Managing Director bij MSCI Inc. Het Bouwinvest Retail Fund heeft deze prijs gewonnen omdat het de afgelopen drie jaar de hoogste outperformance boven de MSCI-index heeft laten zien van alle andere institutionele vastgoedfondsen in Nederland. Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments “Ik ben bijzonder trots op deze award. Het is een groot compliment naar ons team dat in een uitdagende markt een mooie en stabiele winkelportefeuille heeft neergezet die bovengemiddeld presteert,”

Het Retail Fund behaalde een totaalrendement van 8,1% over de afgelopen drie jaar, wat een relatieve outperformance van 3,2% ten opzichte van de sector benchmark is.

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen € 1 miljard en boekte het een vastgoedrendement van 7,0%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Op de foto van links naar rechts: René Veerman van MSCI, Collin Boelhouwer en George Theuvenet van Bouwinvest Real Estate Investors.

 

 

 

Nieuwsbrief