21 oktober 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft een winkelpand gekocht aan de drukke winkelstraat de Demer in Eindhoven. Het pand aan de Demer 20-22 wordt gehuurd door Jeans Centre en heeft een oppervlakte van circa 520 m², waarvan circa 360 m² winkelruimte verdeeld over de eerste 2 verdiepingen. Bouwinvest heeft in dezelfde winkelstraat de panden Demer 38 en 48 in bezit. Met deze aankoop vergroot het Retail Fund het bezit in de populaire winkelstraat naar ruim 2.000 m².

Het Bouwinvest Retail Fund richt zich op de grootste winkelsteden en drukste winkelstraten van Nederland (‘Experience’) en buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (‘Convenience’). Deze aankoop past uitstekend binnen de Experience strategie van het fonds, die gericht is op de top-15 grootste winkelsteden en drukste winkelstraten van Nederland.  

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen € 1 miljard en boekte het een vastgoedrendement van 7,0%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief