10 april 2018

Deel dit op:

Barbara Sleijffers en Frans van Burk zijn in dienst getreden bij Bouwinvest en versterken het acquisitieteam van het Bouwinvest Retail Fund.

Beiden hebben een lange staat van dienst in de vastgoedsector. Met deze versterking is het Retail Fund goed gepositioneerd om de groeidoelstellingen te realiseren.

Barbara Sleijffers is aan de slag gegaan als Acquisition Manager en zal bijdragen aan de acquisitiedoelen van het fonds. Het Bouwinvest Retail Fund heeft tot doel om te groeien naar € 1,1 miljard beheerd vermogen in 2020 (2017: € 0,9 miljard). Hiervoor werkte Sleijffers bij Sweco Capital Consultants, waar zij pensioenfondsen van strategisch en tactisch vastgoedadvies voorzag. Eerder bekleedde zij diverse vastgoed gerelateerde functies bij Flow Vastgoed, DHV Royal Haskoning, AM en ASR.

Frans van Burk start als Commercial Assistent Acquisitions. In deze functie ondersteunt hij de acquisiteurs. Van Burk komt van CBRE Global Investors, waar hij werkzaam was als Senior Commercial Analyst. Daarvoor werkte hij bij ING Real Estate Investment Management.

Het acquisitieteam bestaat verder nog uit Monica Stekelenburg in de functie van Acquisition Manager.

Nieuwsbrief