29 juni 2018

Deel dit op:

Twee beleggingen van het Bouwinvest Healthcare Fund zijn opgeleverd. Het gaat om het nieuw gebouwde zorgcomplex voor Stichting Amsta genaamd Ritzema Bos in de Watergraafsmeer, Amsterdam. En om de herontwikkeling van de voormalige polikliniek op het GZG terrein in hartje Den Bosch.

In Amsterdam gaat het om een complex met 80 studio’s voor intramurale zware zorg, De woningen zijn speciaal voor ouderen (veelal 70+) die wel zorg behoeven maar eigenheid en individuele levensruimte belangrijk vinden.  Stichting Amsta biedt hier ‘leven op stadse wijze’.

In de oude polikliniek van Groot Ziekengasthuis in ’s-Hertogenbosch is de herontwikkeling afgerond. De 39 luxe woonzorgappartementen en 6 zorghotelappartementen worden verhuurd door Domus Magnus. De officiële opening volgt in september 2018.   

Voor beide projecten sloot het Bouwinvest Healthcare Fund langjarige huurovereenkomsten met de zorgaanbieders. Het Bouwinvest Healthcare Fund belegt in deze complexen voor bpfBOUW. Voor bpfBOUW zijn de beleggingen in zorghuisvesting niet enkel een manier om langjarig stabiel rendement te genereren. Het is voor hen ook een speerpunt in het verantwoord beleggen strategie. In het beleggen in zorghuisvesting komt het financiële belang en het maatschappelijk belang samen voor bpfBOUW.

Klik hier voor meer informatie over het Healthcare Fund. 

 

 

Nieuwsbrief