28 mei 2018

Deel dit op:

Multidisciplinaire city gym opent deze herfst haar deuren

Deze herfst opent in WTC Rotterdam een gloednieuwe city gym: de moderne, multidisciplinaire sportschool De Bunk’r. De gym telt twee verdiepingen, waaronder een crossfitkelder en een boksring. In een patio wordt bovendien de ruimte geboden voor buitensporten. De programma’s van De Bunk’r zijn gericht op personal training in groepsverband met een maximum van tien personen in een allround sportcentrum. Het rauwe, innovatieve fitnessprogramma van Bunk’r biedt verschillende sporten aan en maakt van bewegen een belevenis. Hiermee past het concept naadloos in het industriële karakter van het veelzijdige, historische WTC-gebouw dat momenteel een metamorfose ondergaat. De gym is na opening zowel vanuit de lobby van het WTC als via de Meent bereikbaar. De Bunk’r heeft reeds een vestiging voor indoor en outdoor training nabij Rotterdam The Hague Airport. Met de opening van de nieuwe locatie wordt nu ook de gelegenheid geboden tot sporten in het zakelijke stadshart van Rotterdam.

Eigenaar van De Bunk’r Milton Tjon a Loi: ‘De ervaring leert dat mensen gemotiveerder zijn en minder snel de handdoek in de ring gooien als ze in groepsverband sporten. Wij vinden persoonlijke begeleiding echter wel heel belangrijk en organiseren daarom uitdagende trainingsprogramma’s in kleine groepen, in een gym die meer een playground voor volwassenen is, dan een traditionele sportschool. Sporten moet een beleving zijn, geen verplichting.’ 

De Bunk’r biedt zo’n zestien verschillende lessen per dag aan, van crossfit tot bokszaktraining. Middels gratis try-outs, waarbij verschillende sporten onder begeleiding uitgeprobeerd kunnen worden, zoeken bezoekers op hun eigen tempo uit welke sport het best bij hen past. Met deze persoonlijke benadering in een inspirerende omgeving wil De Bunk’r ‘sportschoolvrees’ wegnemen en het plezier in bewegen aanwakkeren. Dankzij deze aanpak is De Bunk’r onderscheidend ten opzichte van de reeds bestaande fitnessfaciliteiten in het centrum van Rotterdam. 

Jan-Willem Kos, Senior Asset Manager van gebouweigenaar Bouwinvest: ‘WTC Rotterdam is dé locatie om te werken, samen te komen en te ontmoeten. Met de komst van De Bunk’r bieden wij een city gym voor zowel huurders als bezoekers van buitenaf. Het is een mooie aanvulling op de huidige faciliteiten die WTC Rotterdam biedt. De locatie binnen het WTC en het concept van De Bunk’r zijn een perfecte match: de grote, industriële ruimte sluit goed aan bij de uiteenlopende sportdisciplines die de city gym aanbiedt. Het doel van De Bunk’r om van uitdagende trainingen een belevenis te maken, komt in het historische gebouw volledig tot zijn recht. Het unieke concept is een waardevolle aanvulling voor sportend Rotterdam én voor WTC Rotterdam.’ 

Afgesloten sportabonnementen bij De Bunk’r zijn vanaf deze herfst geldig op beide locaties. De verhuurtransactie is tot stand gekomen met dank aan Kolpa Makelaars en JLL.

Nieuwsbrief