03 augustus 2018

Deel dit op:

Het Bouwinvest Healthcare fund koopt Villa Overbosch in Hilversum. Herstelzorg Nederland, een initiatief van de Blue Print Group, biedt in deze villa een tijdelijk thuis aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben bij hun herstel. Villa Overbosch ligt aan de rand van Hilversum en heeft een eigen landschapstuin van twee hectare. Met 40 kamers is deze locatie groot genoeg om gespecialiseerd te zijn en klein genoeg om iedere cliënt maatwerk te bieden.

 

“De aankoop van Villa Overbosch past in de strategie van het Healthcare Fund”, aldus Erwin Drenth, Director Dutch Healthcare Investments bij Bouwinvest. ‘Onze visie op zorgvastgoed sluit naadloos aan op de wensen van de Blue Print Group.”

De Blueprint Group is gericht op het ontwikkelen van woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en in aantrekkelijke buitengebieden, waardoor oudere echtparen samen in ruime appartementen aangenaam en aantrekkelijk oud kunnen worden met op maat geleverde particuliere zorg in vaste prijsarrangementen. Het aanbod loopt van kleinschalige, intensieve(revalidatie)zorg tot residentiële locaties voor levensloopbestendig wonen waar de zorg naar behoefte kan worden op- en afgeschaald.

Matthijs Wolters, Directeur Blueprint Group, is zeer verheugd met de verkoop. ‘’De villa wordt helemaal gerevitaliseerd. In samenwerking met een architect wordt er gekeken hoe Villa Overbosch van binnen en van buiten haar gasten nog beter van dienst kan zijn.’’

 

Nieuwsbrief