06 juni 2018

Deel dit op:

Vastgoedadviseur Colliers International verhuist eind 2018 naar het gebied The Olympic Amsterdam. Op deze iconische plek in de stad renoveert Bouwinvest de voormalige Citroëngebouwen. Building 1931 en Building 1962. Op deze nieuwe locatie komen sport, business en innovatie samen.

Colliers verhuist naar Building 1962. In het nieuwe hoofdkantoor komen 120 mensen te werken. Tijdens de renovatie zijn de originele industriële kenmerken van het pand bewaard. Door de innovatieve werkplekconcepten en het nieuwe interieur wordt de openheid en de levendigheid van het kantoor benadrukt. Het dakterras biedt een indrukwekkend uitzicht over het Olympisch Stadion en de omliggende wijk. In de omgeving van het pand zijn restaurants, hotels en sportmogelijkheden. 

Het gebouw krijgt een BREEAM-Good certificering. Colliers heeft daarnaast de ambitie om er een WELL-kantoor van te maken. WELL-certificering beoordeelt een gebouw op gezondheid en wellbeing van medewerkers. Een werkomgeving die voldoet aan deze eisen zorgt voor een hogere productiviteit, betrokkenheid en lager ziekteverzuim. 

Eigenaar Bouwinvest en Colliers slaan de handen ineen om een unieke programmering van evenementen en expertsessies op te zetten die meerwaarde creëert voor de community van Building 1962.

Dirk Bakker, CEO Colliers Nederland: “Ik ben ontzettend blij met deze spectaculaire locatie. Hiermee zet Colliers een verdere stap naar een nieuwe toekomst. De voormalige Citroën garage is een iconisch en historisch gebouw en wordt door Bouwinvest getransformeerd tot een moderne en inspirerende werkplek. We zijn er trots op dat onze medewerkers hier met veel plezier kunnen gaan werken.

”Bas Jochims, Director Dutch Office & Hotel Investments: “De komst van Colliers naar The Olympic Amsterdam betekent een mooie aanvulling op de diversiteit en dynamiek van het gebied in het algemeen en van Building 1962 in het bijzonder, waar eerder al Under Armour, restaurant NENI, Parcom Capital en Deloitte Digital een huurovereenkomst tekenden”.

Nieuwsbrief