01 oktober 2018

Deel dit op:

Het Bouwinvest Healthcare Fund heeft woon-zorgcomplex Veenstaete in Kortenhoef gekocht van Stichting Inovum, die het complex sinds 2012 in gebruik heeft.

Veenstaete is een modern woon-zorgcomplex in Kortenhoef (gemeente Wijdemeren) van ruim 13.000 m2 voor ouderen met zowel lichte als zwaardere zorgvraag. De 130 appartementen worden individueel verhuurd waarbij de bewoners gebruikmaken van de thuiszorg van Inovum. In een afzonderlijke vleugel wordt de zware zorg aangeboden door Inovum, die dit deel terug huurt. Het complex wordt gecompleteerd met eerstelijns- en overige ondersteunende voorzieningen zoals een bloedprikpost, huisartsenpost, pedicure en fysiotherapie. Deze voorzieningen zijn er voor de bewoners van het complex, maar ook voor bewoners uit de wijk.

“Veenstaete biedt naast de juiste schaal, een mix van individueel verhuurde zorgappartementen, intramurale zorgstudio’s, eerstelijnszorg en welzijnsdiensten, de perfecte mix voor complexen waarin Bouwinvest bij voorkeur in investeert. Het is een mooie aanvulling op de portefeuille van het Healthcare Fund”, aldus Erwin Drenth, Director Dutch Healthcare Investments bij Bouwinvest.

Inovum laat, bij monde van manager bedrijfsvoering Dennis Roobeek, weten erg content te zijn met de verkoop en beoogde samenwerking met Bouwinvest. “Bouwinvest is een maatschappelijk verantwoorde investeerder en met hen denken we voor de bewoners van ’s Graveland en Kortenhoef een prachtige combinatie van voorzieningen en diensten te bieden voor de toekomst”.

Inovum werd bij deze verkoop geadviseerd door het Healthcare team van CBRE.

Nieuwsbrief