21 maart 2017

Deel dit op:

Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. heeft voor het World Trade Center Rotterdam huurovereenkomsten gesloten met diverse gerenommeerde assurantiebedrijven. Op dinsdag 21 maart werd de nieuwe ‘Insurance Floor’ op de 20e etage van het WTC Rotterdam feestelijk geopend.

Insurance Floor
Mede-initiatiefnemer Lloyd’s Netherlands Representative heeft samen met DUAL Netherlands B.V., W.A. Hienfeld B.V., Ironshore Agency Limited en StarStone Insurance Services Limited een gezamenlijke verzekeringsvloer ontwikkeld en betrokken in het WTC. Binnen het concept behoudt iedere onderneming haar eigen identiteit en werkruimte, door het delen van de verdieping wordt samenwerking bevorderd. Ralph van Helden, Benelux Regional Manager Lloyds Netherlands: “Ons kantoor in Rotterdam is al langere tijd in het World Trade Center Rotterdam gevestigd. Tijdens de gesprekken over de verlenging van onze huurovereenkomst ontstond het idee voor een gedeelde kantoorverdieping. Na besprekingen met de verschillende betrokken partijen zijn we tot overeenstemming gekomen. Een aantal van deze partijen waren net als wij al in het WTC gevestigd en een aantal vestigen zich nieuw in het gebouw. Ieder brengt een eigen specialisme met zich mee, dat maakt het een win-win situatie voor iedereen.”

Roots
In het World Trade Center Rotterdam komt het (inter)nationale bedrijfsleven samen in een uniek, historisch, multifunctioneel en hoogwaardig gebouw. De oorspronkelijke functie van het gebouw was het onderdak geven aan diverse fysieke handelsbeurzen, waaronder ook de assurantiebeurs. Door de komst van het digitale tijdperk kwam daar echter verandering in. Angélique van Hienen, Managing Director WTC Rotterdam: “Wij zijn bijzonder trots, dat in ons gebouw waar vroeger al de assurantiebeurs plaatsvond, ook vandaag de dag prominente partijen uit de assurantiemarkt hun thuisbasis hebben. Wij geloven sterk in samenwerking en partnerschap, de opzet van deze Insurance Floor is daar een uitstekend voorbeeld van. Van oudsher is ons gebouw het zakelijk hart van de stad en dat is het alle jaren gebleven. Het WTC heeft zich geëvolueerd tot multifunctioneel kantoorgebouw en blijft mede dankzij recente investeringen en actuele plannen als zodanig verder ontwikkelen.”    

Het verhuurde oppervlak bedraagt in totaal 964 mVVO. De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van deze huurovereenkomsten behartigd door Cushman & Wakefield.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief