08 november 2017

Deel dit op:

Op donderdag 9 november 2017 opent MaMa Kelly haar deuren van een nieuw restaurant in het Olympisch Stadion in Amsterdam. MaMa Kelly huurt 1.187 m2 van het Bouwinvest Office Fund dat eigenaar is van de commerciële ruimtes en de parkeergarage van het monumentale Olympisch Stadion.

‘From medals to menus’
Ooit op de lijst om te slopen, inmiddels een veelbesproken rijksmonument. Het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid is de plek waar MaMa Kelly in 2017 is neergestreken. Het iconische gebouw werd speciaal voor de Spelen van 1928 ontworpen door architect Jan Wils.

Na een grondige renovatie in 2000 is dit veelzijdige en veelbesproken stukje Amsterdam weer helemaal up and running. In any way. Van sportevenement tot stemlokaal en van ceremonie tot festival. Saai is het er in ieder geval nooit. En met het prachtige MaMa Kelly als nieuwste aanwinst in het voormalige stadion, kan vanaf heden ook tout Amsterdam hier terecht voor MaMa’s befaamde kip & kreeft. 

The Olympic Amsterdam
Het gebied rondom het Olympisch Stadion, The Olympic Amsterdam, is volop in ontwikkeling. Bouwinvest is niet alleen eigenaar van de commerciële ruimtes in het Stadion zelf, maar ook van Building 1931 en Building 1962 (de voormalige Citroengebouwen), zo’n 500 woningen en commerciële ruimtes aan het Stadionplein en in Het Kwartier.

Wij zijn overtuigd dat MaMa Kelly een waardevolle bijdrage levert aan het nieuwe dynamische gebied. Bezoekers die er lang niet zijn geweest, zullen aangenaam verrast zijn hoe het gebied nu al getransformeerd is, en het is nog niet klaar. Volgend jaar vestigen zich nog meer nieuwe bedrijven in Building 1931 en Building 1962. Het gebied (100.000 m2) bruist omdat er mensen wonen, winkelen, verblijven en werken.

Bas Jochims, Director Dutch Office & Hotel Investments: “onze ambitie is om een programmering samen te stellen waar de bezoeker gestimuleerd en geïnspireerd wordt om te bewegen en te verblijven. Hier komen bewoners, ondernemers, Amsterdammers, sporters (jong en oud) en toeristen samen. The Olympic Amsterdam wordt een bestemming, een mooi visitekaartje voor de stad.”

Bouwinvest werd bij deze transactie begeleid door CBRE Asset Services Amsterdam.

 

Nieuwsbrief