15 november 2017

Deel dit op:

Blizzard Entertainment opent een nieuwe vestiging in het World Trade Center in Den Haag. Het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund heeft een overeenkomst gesloten met Blizzard Entertainment International voor een kantoorruimte van ca. 1.100 m2 in het WTC The Hague.

De komst van het creatieve Blizzard, actief en leading in de game-industrie, is een goede aanvulling op het gevarieerd palet van huurders in WTC The Hague dat bestaat uit corporates en middelgrote bedrijven, veelal in de zakelijke dienstverlening. 

Blizzard
Blizzard Entertainment is een van de grootste wereldspelers op het gebied van het ontwikkelen en uitgeven van entertainment software. Het bedrijf is opgericht in 1994 en werd al snel een van de meest populaire en succesvolle ontwikkelaars van computer games, waaronder World of Warcraft. Met een sterke focus op design en de ultieme beleving heeft Blizzard een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. 

WTC The Hague
World Trade Center The Hague is gelegen in het Haagse Beatrixkwartier en is de centrale ontmoetingsplek voor het (internationale) bedrijfsleven in de regio Haaglanden. Naast de kantoor- en congresfaciliteiten en een Business Center voorziet WTC The Hague in vele andere horeca en leisure voorzieningen. Het gebouw, eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, heeft onlangs het BREEAM-NL-In-Use Excellent certificaat behaald.

Nadorp Makelaars heeft namens Bouwinvest de verhuurtransactie tot stand gebracht, in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield.

Nieuwsbrief