19 juli 2017

Deel dit op:

In de afgelopen zes maanden heeft het Bouwinvest Office Fund in het WTC The Hague diverse nieuwe huurders mogen verwelkomen. Daarnaast is een aantal huurders in het veelzijdige gebouw overgegaan tot verlenging van de bestaande huurovereenkomst. Het totaal van de transacties bedraagt 5.140 m² en betreft kantoor- en retailruimte, verhuurd aan acht organisaties.

UPS (Europees hoofdkantoor), IVBN, Adecs Infra, Cryo & Spa Experience en Sales Channel zijn nieuwe huurders en huren in totaal 2.360 m². SPO (Stichting Pensioen Opleidingen), Pensioenfonds Vervoer en Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen Nederland hebben hun huurcontracten verlengd. De verlengingen hebben betrekking op 2.780 m² kantoorruimte.  

Het WTC The Hague is een multifunctioneel kantoorgebouw in het Haagse Beatrixkwartier waarin een mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen te vinden is. Precies een jaar geleden werd het WTC feestelijk heropend na een metamorfose waarbij de hoogstaande gebouwvoorzieningen aanzienlijk zijn uitgebreid. 

De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door Nadorp Bedrijfsmakelaars, Cushman & Wakefield en CBRE.

Nieuwsbrief