03 juli 2017

Deel dit op:

Het Bouwinvest Healthcare Fund heeft het intramurale zorgcomplex Nieuw Mariënpark aangekocht met als huurder Stichting Florence. Het betreft 74 zorgstudio’s en enkele algemene ruimtes aan de Prins Bernhardlaan in Leidschendam voor mensen met een zware zorgvraag.

Het gebouw herbergt 74 zorgstudio’s van ca. 35 m2 en drie gemeenschappelijke woonkamers, in totaal ca. 4.500 m2. De doelgroep betreft mensen met een zware zorgvraag op het gebied van dementie. Huurder Florence heeft een huurcontract met het fonds afgesloten voor 15 jaar.

Deze ontwikkeling is onderdeel van het grotere project Nieuw Mariënpark dat door Blauwhoed op deze locatie gerealiseerd wordt.

“Het aantal mensen met dementie zal de komende jaren verdubbelen, en het moment dat mensen naar een verpleeghuis gaan wordt steeds langer uitgesteld. Dat vraagt om gespecialiseerde zorg en kwalitatief hoogwaardige zorggebouwen. Dit segment is één van de speerpunten van het fonds.”, aldus Erwin Drenth, Director Dutch Healthcare Investments bij Bouwinvest.

Lees hier het nieuwsbericht van Florence

 

Nieuwsbrief