22 februari 2017

Deel dit op:

Bouwinvest heeft eind 2016 drie nieuwe collega’s aangesteld ter versterking van het Office Fund: Joanne Roozenburg, Robert Schellekens en Arina van der Wulp. Het Office team staat onder leiding van Bas Jochims, Head of Dutch Office & Hotel Investments.

Bas Jochims: “In 2016 hebben wij fors geïnvesteerd in optimalisatie en verduurzaming van onze kantorenportefeuille. Door het aantrekken van drie professionals die elk vanuit hun eigen discipline en specialisatie zullen werken, zijn we in staat de volgende stap te maken in de optimalisatiestrategie die we hebben ingezet.”

Joanne Roozenburg is benoemd tot Senior Asset Manager voor de regio Amsterdam en Utrecht. Roozenburg heeft 18 jaar ervaring in vastgoed, eerst als portefeuillemanager kantoren bij Corio, vervolgens als Asset Manager bij INGREIM waar zij verantwoordelijk was voor het ING Dutch Office Fund in Rotterdam, Den Haag en Zuid Nederland en meest recent als Senior Asset Manager bij CBRE Global Investors waar zij verantwoordelijk was voor het rendement van een aanzienlijk deel van de Dutch Office Fund portefeuille. Belangrijke projecten waarvoor zij verantwoordelijk was zijn de renovatie en acquisitie van Delftse Poort in Rotterdam, het begeleiden in de bouw en ontwikkeling van WTC Utrecht en de renovatie en uitbreiding van WTC Schiphol.

Robert Schellekens is aangesteld als Senior Technisch Manager. Schellekens heeft de afgelopen jaren gewerkt als projectleider bij verschillende architectenbureaus en is afgestudeerd op duurzame gebouwen en installaties. Duurzaamheid en innovatie zullen zijn speerpunten zijn. Door de unieke combinatie van zijn technische expertise en ruime ervaring op het gebied het creëren van comfortabele werkomgevingen, is hij van grote meerwaarde voor Bouwinvest.

 

Arina van der Wulp is gestart als Vastgoed Marketeer Commercieel Onroerend Goed. Vanuit het team Vastgoed Marketing & Communicatie ondersteunt zij het Office Fund. De vastgoedwereld is haar niet onbekend; de laatste twee jaar heeft zij gewerkt bij Rabo Vastgoedgroep, waarvan een jaar bij BPD als verkoopmanager en een jaar als communicatie adviseur bij BOEi (restauratie en herbestemming van cultureel vastgoed). Daarvoor heeft ze 13 jaar bij Ballast Nedam gewerkt als adviseur marketing communicatie voor uiteenlopende woningbouw en commercieel vastgoed projecten.

In 2017 zal het Office Fund van Bouwinvest REIM gericht zijn op verdere verbetering en verduurzaming van de portefeuille. Zeker in de huidige markt, waarin Bouwinvest inzet op actief asset management, is een ervaren, ambitieus en gedreven team nodig dat samen optrekt met onze huurders en begrijpt wat de huisvestingsbehoeften zijn van potentiele huurders. Alleen zo kunnen wij zorgen voor waardevermeerdering van de portefeuille en een optimaal rendement voor de aandeelhouders. Het zwaartepunt zal in deze periode liggen op de transformatie van de voormalige Citroengebouwen in Amsterdam naar The Olympic 1931 en 1962 en de renovatie van WTC Rotterdam.

Nieuwsbrief