09 juni 2016

Deel dit op:

Bouwinvest heeft namens Bouwinvest Residential Fund, circa 1.095 m² woonruimte in Park Hoog Oostduin in Den Haag verhuurd aan Corporate Housing Factory bv. In de plint worden 14 short stay appartementen, zogenaamde serviced apartments, twee hotelkamers en kantoren gerealiseerd. Corporate Housing Factory zal, voor een periode van 10 jaar, de verhuur hiervan op zich nemen. Zij breidt hiermee haar portefeuille succesvol uit en kan daarmee internationale bedrijven, organisaties en professionals nog beter bedienen.

Park Hoog Oostduin
Het voormalige Shellkantoor in het lommerrijke Benoordenhout ondergaat een metamorfose. Architectenbureau Cepezed heeft een uniek concept uitgewerkt waarin het voormalige kantoorcomplex wordt getransformeerd naar twee moderne, duurzame gebouwen - Hoge Duin en Lage Duin - met 61 appartementen en 9 penthouses in de koopsector en 146 vrije sector huurappartementen. De vrije sector huurappartementen zullen worden opgenomen in het Bouwinvest Residential Fund. In de plint zijn voorzieningen gepland zoals een servicepunt, guest rooms en recreatiefaciliteiten waar alle bewoners van Park Hoog Oostduin gebruik van kunnen maken. Pinnacle is de ontwikkelaar. De appartementen worden naar verwachting eind 2017 opgeleverd.

Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen bij Bouwinvest: Corporate Housing Factory biedt aantrekkelijke short stay services en guest rooms aan expats en internationale professionals. Deze dienstverlening past goed in Park Hoog Oostduin. Ik sluit niet uit dat de toekomstige bewoners de relaties aan zullen dragen voor de Short Stay Apartments.”

Ook Michael Berendsen en Jouke Baaima, de Directie van Corporate Housing Factory, zijn trots op de samenwerking met Bouwinvest: “Met de appartementen in Park Hoog Oostduin kunnen we gehoor geven aan de grote – en nog steeds toenemende – vraag naar Serviced Apartments en zetten we een vervolgstap in de groei van onze organisatie. Ook bij de Serviced Apartments in Park Hoog Oostduin zal het service niveau hoog zijn en sluiten de geplande recreatiefaciliteiten in het gebouw aan bij het totale dienstenpakket dat alle internationale professionals van ons gewend zijn.” 

Nieuwsbrief