25 sep 2018 09:00 - 16:00

Deel dit op:

Tijdens de Strategiedag Zorgvastgoed 2018 zal Erwin Drenth dieper ingaan op de beleggersvisie van Bouwinvest. Tevens zal Erwin deelnemen aan een discussie over 'de toekomst van samenwerken in zorg en vastgoed'. Het beloofd een interessant event te worden.

Zorginstellingen focussen zich meer op hun kernportefeuille, terwijl het bezit, de exploitatie en de risico's van (verouderd) zorgvastgoed vaker aan andere partijen overgelaten wordt. Beleggers komen om de hoek kijken. Is de vastgoed-loze zorginstelling de toekomst? Daarnaast vergrijst Nederland en ligt er druk op geschikte woon- en zorgvormen. Een nieuwe kijk op wijken, wonen en zorg is nodig. Hoe vertaalt u deze ontwikkelingen als zorginstelling, corporatie en beleggers in uw vastgoedstrategie? Waar liggen de aandachtspunten en kansen? Hoe kunt u uw zorgvastgoedportefeuille daarop inrichten? Daarover krijgt u inzichten tijdens deze strategiedag, waar u concrete tools worden aangedragen voor de weerbaarheid van zorgvastgoed met oog op de toekomst.

Erwin Drenth, Director Dutch Healthcare Investements bij Bouwinvest zal eind van de ochtend spreken over de beleggersvisie op zorgvastgoed. Onderwerpen die aangehaald zullen worden tijdens de beleggersvisie zijn o.a. het recordbedrag dat in 2017 werd geïnvesteerd in zorgvastgoed. Waarop letten beleggers als ze zorgvastgoed aankopen? Welke criteria hanteren ze en welke eisen stellen ze aan de zorginstelling? Wat zijn hun aanvangsrendementen? Verliezen ze de maatschappelijke rol van zorg daarbij niet uit het oog? In de middag zal Erwin Drenth plaatst nemen in een panel discussie over 'De toekomst van samenwerken in zorg en vastgoed'.

Lees hier het hele programma van Strategiedag Zorgvastgoed 2018.

De Strategiedag Zorgvastgoed 2018 wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy.

 

Nieuwsbrief