14 september 2023

Deel dit op:

 

 

 

 

 

Het Bouwinvest Retail Fund heeft een huurovereenkomst gesloten met het Amerikaanse sportbedrijf Nike voor Lijnbaan 111. Dit pand is gelegen nabij het kruispunt Lijnbaan – Oldebarneveltplaats. De nieuwe winkel van Nike wordt verdeeld over de begane grond en de verdieping.

In de maanden september tot en met december 2023 ondergaat het gehuurde pand een flinke opknapbeurt, waarbij de gevel volledig wordt vernieuwd en de unit wordt verduurzaamd. Naar verwachting zal Nike in het voorjaar van 2024 haar deuren openen voor het winkelend publiek.

Lijnbaan 111 maakt onderdeel uit van het complex van Bouwinvest van ruim 9.000 m2 aan winkels, centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Rotterdam. Bekende huurders zijn Levi’s, Both, Intertoys, Albert Heijn, Etos en Gall&Gall.

“We zijn erg blij dat we met Nike een aansprekende naam mogen verwelkomen op de Lijnbaan”, aldus Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments. “Na de grondige verbouwing van het pand, passend bij onze verduurzamingsslag, kan Nike toekomstigbestendig gebruik maken van deze winkelunit in Rotterdam.”

"De winkel zal worden geëxploiteerd door Fox/Retailors, een toonaangevende franchisepartner van Nike in 17 landen in Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Deze locatie voegt een belangrijk vlaggenschip toe aan het NIKE Benelux portfolio, in de meest iconische winkelstraat van Rotterdam”, licht Barbara Somogyiova, CCO Retailors Europe bij FOX Group, toe.

Bouwinvest werd bij de overeenkomst geadviseerd door City Real Estate. Jacobs van der Meij Real Estate trad op namens Nike.

Nieuwsbrief