16 mei 2022

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft het winkelcomplex De Parade in Bergen op Zoom aan Mobion Group & Certo Capital verkocht.

De Parade is een winkelgebied verdeeld over diverse blokken in de historische binnenstad van Bergen op Zoom. Het verkochte bestaat uit meer dan 15.000 m² winkelruimte verdeeld over 29 units aangesloten op een parkeergarage met 400 openbare parkeerplaatsen. De grootste huurders van het complex zijn Jumbo, Hema, Perry, Bever en H&M.

Het Bouwinvest Retail Fund investeert vermogen van Nederlandse pensioenfondsen in de Nederlandse winkelmarkt. Het fonds heeft een gediversifieerde portefeuille verspreid over de beste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience) en buurtwinkelcentra met supermarkten voor de dagelijkse boodschappen (Convenience).  "Onze belegging in Bergen op Zoom paste niet meer in de strategie”, aldus Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments. "We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe eigenaar het project verder gaat optimaliseren."

Bouwinvest is in deze transactie commercieel geadviseerd door winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital en juridisch door De Brauw Blackstone Westbroek. Mobion Group & Certo Capital zijn juridisch bijgestaan door Taylor Wessing en technisch door MIBA Bouwmanagement en Goudstikker de Vries.

 

Nieuwsbrief