10 juni 2022

Deel dit op:

Volgende week zijn wij weer op de Provada in de RAI Amsterdam. Van 14 t/m 16 juni staan wij op onze vertrouwde plek in hal 12, stand 25.

Real Value for Life – dat is wat ons drijft. Als vermogensbeheerder willen wij bijdragen aan een duurzame, leefbare, toegankelijke stedelijke omgeving én het verbeteren van pensioenuitkeringen. Dat kunnen wij niet alleen. Samen met onze stedelijke partners pakken we maatschappelijke thema’s aan. Op deze manier investeert Bouwinvest in wat de maatschappij nodig heeft en creëren we een stabiel rendement voor onze aandeelhouders.

Inhoudelijk programma
Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en om onze kennis met u te delen. Wij gaan graag in gesprek over maatschappelijk relevante thema’s zoals middenhuur, seniorenwoningen, leefbaarheid, klimaatverandering en circulariteit. Daarnaast geven wij presentaties, nemen we een podcast op, ontmoeten wij studenten, ondertekenen we een aantal contracten en vieren wij met Stichting HomePlan ons tienjarig duurzaam partnerschap. We geven hen het podium om andere vastgoedpartijen te ontmoeten en inspireren met hun missie: Het creëren van een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

Op dinsdag zal een groep collega’s vanuit Young Bouwinvest de beurs bezoeken om inspiratie op te doen hoe wij de volgende Paris Proof stap kunnen maken. Verder praten wij u graag bij over actuele marktontwikkelingen, trends en inspireren wij u met onze purpose real value for life.

Op woensdag sluiten wij de dag af met een Healthcare netwerkborrel. Nederland kent een nijpend tekort aan seniorenhuisvesting. Gemeenten, ontwikkelaars, institutionele investeerders en zorginstellingen zijn samen aan zet om het tekort weg te werken. Wil jij ook netwerken met partijen die werken aan de realisatie van seniorenhuisvesting. Kom dan langs op onze stand.

Onderstaand een compacte weergave van ons programma voor de drie dagen. Bezoek jij onze stand en gaan we samen in gesprek onder het genot van een kop koffie of ander drankje.  

Tot ziens op 14, 15 of 16 juni. Wij hebben er zin in! 

Nieuwsbrief