21 september 2020

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund is door de MSCI opnieuw uitgeroepen tot het best presterende specialistische vastgoedfonds in Nederland. Het Retail Fund behaalde ten opzichte van alle andere institutionele vastgoedfondsen in Nederland de hoogste outperformance van de MSCI-index.

Bouwinvest ontvangt hiervoor de ‘MSCI European Property Investment Award for best performing specialist fund in the Dutch market’. Het Retail Fund behaalde een totaal property performance van 6,8% over de afgelopen drie jaar tot december 2019. Dit resulteert in een relatieve outperformance van 3,5% in 2019 ten opzichte van de MSCI-index.  

Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments “Een award die we net als vorig jaar met trots in ontvangst nemen. In een uitdagende markt heeft onze heldere investeringsvisie opnieuw geresulteerd in een stabiele winkelportefeuille met bovengemiddelde prestatie. Een groot compliment voor het Bouwinvest Retail Fund team” 

Het Bouwinvest Retail Fund investeert vermogen van institutionele beleggers voor de lange termijn in de Nederlandse winkelmarkt. Het fonds heeft een heldere investeringsvisie en is daarnaast gericht op de volgende drie pilaren; gerichte segmentatie, optimalisatie en duurzaamheid.  Het fonds focust zich op de beste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience) en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (Convenience). Het doel van het Retail Fund is om te groeien naar €1,1 miljard vermogen in 2022. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief