06 oktober 2020

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft circa 175 m2 aan winkelruimte verhuurd aan Rituals in het herontwikkelde winkelcentrum Muntpassage te Weert. De retailer verhuist binnen Weert van de Langstraat naar de Muntpassage en vestigt zich in een grotere winkel. Rituals zal daar het nieuwste concept van de cosmeticaformule realiseren. Naar verwachting opent de winkel medio november de deuren voor publiek.

De Muntpassage omvat in zijn geheel zo’n 15.800 m2 winkelruimte, verdeeld over 50 winkelunits, met een gevarieerd aanbod aan modeketens zoals H&M, C&A, Shoeby en Van Haren. Daarnaast is er een Albert Heijn, Kruidvat en een compleet versaanbod aanwezig. Met het aantrekken van Rituals zijn bijna alle meters verhuurd. Op dit moment zijn er nog enkele units beschikbaar.

Het Bouwinvest Retail Fund investeert vermogen van institutionele beleggers voor de lange termijn in de Nederlandse winkelmarkt. Het fonds heeft een heldere investeringsvisie en is daarnaast gericht op de volgende drie pilaren; gerichte segmentatie, optimalisatie en duurzaamheid. Het fonds focust zich op de beste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience) en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (Convenience). Het doel van het Retail Fund is om te groeien naar €1,1 miljard vermogen in 2022. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief