06 oktober 2020

Deel dit op:

In samenwerking met Clarion Partners Europe investeert Bouwinvest in pan-Europees logistiek vastgoed. Bouwinvest en een tweede institutionele investeerder committeren €300 miljoen aan core plus, value-add en build-to-core logistiek vastgoed.

Als gevolg van de COVID-19 pandemie, zien de partijen dat de verschuiving naar e-commerce sneller plaatsvindt. Zij willen investeren in de kansen die de logistieke sector biedt. De partners richten zich op kansen in en rond continentale Europese steden waar het aanbod beperkt is.

Jasper Petit, Senior Portfolio Manager European Investments bij Bouwinvest: “De logistieke sector is een groeimarkt en is voor de komende jaren goed gepositioneerd. Er is een sterke vraag van huurders en investeerders die wordt versterkt door een aantal megatrends. Hiermee vergroten wij ons belang in deze sector.’’

Robert Koot, Director European Investments bij Bouwinvest, voegt toe: “Deze investering draagt bij aan de doelstelling van Bouwinvest om op lange termijn een solide rendement voor onze klant te behalen. Onze ambities komen overeen met de ambities en opvattingen van zowel Clarion Partners Europe als onze andere partner."

Nieuwsbrief