14 januari 2021

Deel dit op:

6.000 bouw- en vastgoedprofessionals komen van 19 tot en met 21 januari 2021 samen op Real Estate & Building Futureproof. Dit is het jaarlijkse openingsevenement voor de bouw & vastgoedsector. Op dag 1 en 2 ligt de focus op thema’s die de vastgoedmarkt aanspreken, dag 3 staat in het teken van de toekomst van de bouw. Besluitvormers komen bijeen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. Monique Tetteroo, Ingrid Bontkes, Micha Reusen en Erwin Drenth van Bouwinvest spreken tijdens dit event.

De toekomst van…
Monique Tetteroo trapt dinsdag af en gaat in gesprek over de toekomst van zorgvastgoed met Daan Tettero van Syntrus Achmea en Geertjen Pot van Amfora Real Estate. Op woensdag bespreekt Ingrid Bontkes samen met Ron Seesing van Zig Real Estate de toekomst van optimale dienstverlening voor huurders. Direct daarna organiseert KPMG een sessie over de toekomst van duurzaamheid, waaraan Micha Reusen deelneemt.

Rondetafelgesprek
Erwin Drenth neemt deel aan een rondetafelgesprek rondom de intentieverklaring geclusterd wonen die Bouwinvest heeft ondertekend. Hij spreekt hier over de realisatie van 2000 ouderenwoningen de komende vier jaar in Amsterdam.

Virtueel 1-op-1 netwerken en beursvloer
Via een videochat is er de mogelijkheid om willekeurig nieuwe professionals ontmoeten in 30 tot 180 seconden. Ook is er een virtuele beursvloer, waar je stands van honderden verschillende vastgoedbedrijven kunt bezoeken om relaties op te bouwen en informatieve content te lezen of bekijken.

Programma
Dinsdag 19 januari:
10:00 – 10:30 Toekomst van Zorgvastgoed  met Daan Tettero - Syntrus Achmea, Monique Tetteroo - Bouwinvest

Woensdag 20 januari:
14:30 – 15:00 Toekomst van Optimale Diensteverlening Huurders | met Ingrid Bontkes - Bouwinvest, Ron Seesing Zig Real Estate

15:00 – 15:40 Toekomst van Duurzaamheid met Michael van der Meer - PHI Factory, Erik Feleus - Schiphol Real Estate, Micha Reusen - Bouwinvest en Paul Olischlager – KPMG

Alle opnames worden beschikbaar gesteld na het evenement.

Wil je het hele programma bekijken? Klik dan hier https://hopin.com/events/real-estate-building-futureproof#schedule

Lees hier meer over Real Estate & Building Future Proof https://realestatefutureproof.nl/

Nieuwsbrief