15 mei 2017

Deel dit op:

Bouwinvest-directievoorzitter Dick van Hal is op de algemene ledenvergadering verkozen tot voorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed Nederland (IVBN). Hij was hiervoor vice-voorzitter van de vereniging.

De IVBN is de belangenvereniging voor Nederlandse institutionele vastgoedmanagers en -investeerders met een directe of indirecte vastgoedportefeuille van meer dan €100 miljoen. In totaal zijn de IVBN-leden voor meer dan €50 miljard in Nederlands vastgoed geïnvesteerd en voor eenzelfde bedrag internationaal. Gezamenlijk beheren zij een portefeuille van circa 135.000 en zijn zij de grootste verhuurder van commercieel vastgoed in Nederland.

De missie van de vereniging is het bevorderen van het investeringsklimaat in Nederlands vastgoed door het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de leden. De IVBN stimuleert een goede marktwerking, is een gesprekspartner voor overheden en toezichthouders en benadrukt de maatschappelijke betekenis van beleggen in vastgoed.

Dick van Hal trad toe tot de directie van Bouwinvest in 2008. Daarvoor bekleedde hij diverse bestuursfuncties bij Syntrus Achmea Vastgoed, waaronder CEO. Dick startte zijn carrière bij Centraal Beheer Beleggingen en Staal Bankiers. Hij studeerde Investment Management (VBA) op de Universiteit van Amsterdam.

Nieuwsbrief