16 juni 2016

Deel dit op:

Wethouder Karsten Klein onthult metamorfose business hotspot.

Gistermiddag 16 juni 2016 is het vernieuwde World Trade Center The Hague feestelijk heropend door Karsten Klein, wethouder SEZH van Den Haag. Met de onthulling van de nieuwe hoofdingang, een verrassingsoptreden van Frankie McCoy en een borrel werden de metamorfose en nieuwe voorzieningen aan huurders, bewoners van het WTC en relaties gepresenteerd. “Deze heropening symboliseert de groei en ontwikkeling van het WTC The Hague naar een levendige ‘hub’ voor internationaal zakendoen in het Beatrixkwartier en Den Haag”, aldus wethouder Karsten Klein. Met het vernieuwde WTC The Hague beschikt Den Haag over een veelzijdige business hotspot waar ontmoeten, werken, ontspannen en verbinden centraal staan.

“Sinds de opening in 2012 heeft het WTC The Hague zich op de kaart gezet dankzij een combinatie van goede marktkennis, uitgebreide voorzieningen en het inspelen op de vraag van de klant”, prijst Klein het World Trade Center. “Deze metamorfose was nodig om verder te kunnen groeien en ook de komende jaren een significante bijdrage aan de Haagse economie te kunnen leveren. De gemeente Den Haag investeert in dit WTC omdat het symbool staat voor samenwerken en zakendoen in de stad. Vanwege de diversiteit aan huurders en toonaangevende events fungeert het WTC The Hague als vliegwiel; voor ondernemers uit binnen- en buitenland is het dé plek om te ontmoeten, werken en verbinden.”

Bas Jochims, Hoofd Asset Management Kantoren bij Bouwinvest: “Met deze metamorfose voldoet het gebouw weer helemaal aan de toekomstvisie van het Office Fund van Bouwinvest. Daarbij kijken we naar gebouwen met meerdere huurders die een mix van functies bieden. Met de vernieuwingen hebben we dit in het WTC The Hague nu echt bereikt. WTC The Hague is meer dan een kantoorgebouw; ‘it connects you to a world of possibilities’.”

Vernieuwingen
De opvallendste verandering is de verplaatsing van de hoofdentree naar de Prinses Beatrixlaan. Deze komt nu uit op een markante lobby waar zich o.a. een 21-meter lange roltrap, Shoku Noodle Bar, trendy bar-brasserie Mondano, Njoy Fitness, een AH To Go en Coffeecompany bevinden. Daarnaast is de voormalige entreehal getransformeerd tot multifunctionele congreszaal die ruimte biedt aan 500 personen. 

Housewarming weeks
De maand juni staat bij WTC The Hague in het teken van de heropening. Tijdens de Housewarming Weeks kunnen huurders, omliggende bedrijven, relaties, bezoekers en inwoners van Den Haag op verschillende manieren kennismaken met het vernieuwde World Trade Center in het Beatrixkwartier. Behalve de Grand Re-Opening was er onder andere een borrel voor expats, een ambassadeurslunch en een congres voor het MKB in Den Haag. De komende tijd zullen er o.a. nog een CEO & Startup Lunch en een News College van Haagsch College plaatsvinden. Kijk voor het volledige programma op: www.wtcthehague.com 

Nieuwsbrief