11 juli 2016

Deel dit op:

Met de overhandiging van een linde door wethouder Nathan Stukker van de gemeente Apeldoorn aan Bouwinvest is het officiële startsein gegeven voor de bouw van appartementengebouw ‘De Rokade’. Met de overhandiging van de linde werd gerefereerd aan de vele lindes die langs de Loolaan staan, en waaraan het gebouw is gelegen. De Rokade is een ontwikkeling van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Het project ligt in het noordwesten van Apeldoorn nabij Paleis Het Loo en het Paleispark en dichtbij de binnenstad. De 39 vrije sector huurappartementen zijn een belegging van Bouwinvest namens het Bouwinvest Residential Fund. De Rokade omvat, naast de 39 appartementen, 39 individuele bergingen, een collectieve fietsenberging en 39 privé parkeerplaatsen in een ondergrondse garage.

Nathan Stukker, wethouder Ruimtelijke Ordening, Wonen: “De Loolaan is van oudsher letterlijk de verbinding tussen de Koninklijke familie en de stad Apeldoorn. Daarom is de Loolaan één van de belangrijkste lanen van Apeldoorn. De gemeente Apeldoorn is dan ook erg blij met een ontwikkeling als De Rokade, een gebouw dat daar erg goed past”. 

“Wij verwachten dat De Rokade een zeer gewild woongebouw zal worden, met name voor empty nesters als ook senioren. Dat zijn doelgroepen die relatief graag huren. Dit vanwege de prachtige locatie, de klassieke uitstraling van het gebouw, de fraaie omliggende parktuin en de hoogwaardige afwerking van de appartementen”, aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest. Belangstellenden kunnen zich inschrijven op: www.bouwinvest-nieuwbouw.nl

Age de Vries, directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn: “Wij vinden het geweldig dat wij zo kort na de realisatie van het project “Piet Joubert” verder kunnen bouwen op deze prachtige locatie”.

Nieuwsbrief