18 februari 2016

Deel dit op:

Dag in dag uit wordt er in Amsterdam gebouwd, ingericht, herontwikkeld, gesloopt en getransformeerd. Waar, hoe, waarom en voor wie? Daar geeft Bouw Woon Leef antwoord op. Bouw Woon Leef is een platform van AT5 over stedenbouw, architectuur en wonen in de Metropoolregio Amsterdam. Als een van de grootste investeerders in Amsterdam draagt Bouwinvest bij aan de duurzame groei en leefbaarheid van de stad. Samen met AT5, Gemeente Amsterdam, Amsterdam Woont, NL020, Pakhuis de Zwijger en andere marktpartijen brengen wij onze gemeenschappelijke visie op de ontwikkeling van Amsterdam zo onder de aandacht.

Wonen op Zuidas eerste item
Elke maand staat er bij Bouw Woon Leef een ander gebied in Amsterdam centraal om te laten zien hoe het zich ontwikkelt. Maandelijks is er een uitzending op AT5, daarnaast zijn de losse items op het BWL-Youtubekanaal te zien die via alle partijen gedeeld worden. De maand wordt afgesloten met Bouw Woon Live, een talkshow over stedelijke ontwikkeling vanuit Pakhuis de Zwijger.

In de eerste aflevering staat de Zuidas centraal, één van de grootste woningbouwlocaties van de stad. Tot 2040 worden hier nog 9.000 woningen gebouwd. In deze eerste uitzending is er aandacht voor Rivers, een appartementencomplex aan de Kop Zuidas waar Bouwinvest met 75 vrije sectorhuurwoningen een deel van de woonfunctie op de Zuidas invult.

Eerste uitzending AT5 Dinsdag 23 februari 19:45 uur Herhaling dinsdag 23 februari 23.45 uur (Nieuwe aflevering iedere laatste dinsdag van de maand.)

Bouw Woon Live vanuit Pakhuis de Zwijger Woensdag 24 februari om 20:00 uur

@Bouwwoonleef #BWL2016

Nieuwsbrief