18 november 2016

Deel dit op:

Met Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen en gedelegeerd ontwikkelaar REPC uit Heemstede is het Bouwinvest Residential Fund de koop overeen gekomen voor het Hof van Pampus in Hoofddorp.

Het betreft 74 woningen en 101 parkeerplaatsen op de Westkavel in Hoofddorp-Zuid aan de Oude Bennebroekerweg. Bijzondere aspecten zijn de ambitie op het gebied van duurzaamheid, alsmede de ambitie om woningen in het middeldure huursegment te realiseren met een gemiddelde maandelijkse huur van maximaal € 900,- (prijspeil 1-7-2016).

Het project wordt onder andere voorzien van duurzame energie door middel van een warmte koude opslag en PV panelen. 

Het complex is een mooie aanwinst voor het Bouwinvest Residential Fund. De ligging nabij Amsterdam, Schiphol en Haarlem is gunstig, als ook de directe nabijheid van het natuurschoon van Kennemerland met strand, duin en bos. Het appartementengebouw heeft prachtig uitzicht over het nieuwe stadspark Park21 van de gemeente Haarlemmermeer. De verwachting is dat er veel vraag zal zijn naar deze ruime en hoogwaardig afgewerkte 3-kamerappartementen met grote buitenruimten.

Oplevering begin 2019
De bouw van het project is in handen van Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen. De verwachtte oplevering is in het eerste kwartaal van 2019. 

Nieuwsbrief