08 juni 2016

Deel dit op:

up:town wordt een van de gezichtsbepalende gebouwen op het Wijnhaveneiland aan de Jufferstraat in Rotterdam. Een uniek gebouw met een eigen buitenruimte. De ruime entree, bijzondere hofjeswoningen en de maisonnette-ateliers maken up:town extra bijzonder. Het gebouw kent 34 verdiepingen waarvan de eerste 27 verdiepingen uitsluitend bedoeld zijn voor de vrije huur sector. De bovenste 8 etages met 28 luxe appartementen worden in de verkoop aangeboden, met een exclusief panorama over de stad.

Tijdens de Provada is de overeenkomst getekend door de verschillende partijen van deze ontwikkeling: HD Groep, Stebru Transformatie en Bouwinvest. HD Groep treedt bij dit project op als conceptontwikkelaar en architect en Stebru Transformatie als ontwikkelend aannemer. Het Bouwinvest  Residential Fund investeert in de 150 middeldure vrij sector huurwoningen en 90 parkeerplaatsen in een bovengrondse stallingsgarage.

De start bouw van de toren is gepland in het 4e kwartaal van 2016. De verkoop van de 28 appartementen  gaat 18 juni van start. TW3 Makelaars en Stebru richten zich op de verkoop. Wanneer de vrije sector huurwoningen in de verhuur gaan is nog niet bekend.

Een impressie van de woontoren up:town op het Wijnhaveneiland, Rotterdam

Nieuwsbrief