25 april 2016

Deel dit op:

Onlangs werden de plannen voor de nieuwe Citroëngebouwen aan het Stadionplein in Amsterdam door Bouwinvest onthuld. Deze twee iconische gebouwen vormen straks het middelpunt van het gebied rondom het Stadionplein, ofwel The Olympic Amsterdam. Het Stadionplein wordt straks een nieuwe bestemming voor Amsterdam in plaats van uitvalsroute; een plek waar je juist graag, regelmatig naartoe gaat. Om te wonen, werken, winkelen, en te ontspannen. Een bruisend stadsplein, niet alleen voor de buurt, maar voor heel Amsterdam.

In onderstaand item van Bouw Woon Leef vertellen wethouder Kajsa Ollongren en Manager Ontwikkeling Gebieden van Bouwinvest samenwerkt wordt aan de gebiedsgerichte aanpak van het Stadionplein.


Tijdens de meet up in Pakhuis de Zwijger op 28 april wordt dieper ingegaan op de toekomst van het Stadionplein. Namens Bouwinvest is Bas Jochims, Hoofd Asset Management Kantoren. Daarnaast nemen Sebastiaan Capel (Voorzitter Bestuurscommissie Stadsdeel Zuid) en Wouter Veldhuis (Stedenbouwkundige supervisor) deel aan het programma. Wilt u het programma in Pakhuis de Zwijger bijwonen? Meld u hier gratis aan.

Nieuwsbrief