08 maart 2016

Deel dit op:

Marleen Bosma-Verhaegh is per 1 maart 2016 het nieuwe Hoofd Research bij Bouwinvest. Bosma afkomstig van Blue Sky Group, gaat leiding geven aan het Researchteam dat een belangrijke rol speelt bij het beleggingsproces binnen Bouwinvest.

Research vormt de basis van het beleggingsproces, de afdeling levert onafhankelijke adviezen en marktprognoses. In de komende uitdagende periode waarin zowel de Nederlandse als de Internationale portefeuilles blijven groeien, is de afdeling essentieel voor het toetsen van de juiste kansen in de markt die passen bij de beleggingsuitgangspunten van de cliënten van Bouwinvest.

Financieel directeur Arno van Geet: “Onze ambitie is om onze uitgebreide kennis van de nationale en internationale vastgoedmarkten nog verder uit te bouwen en uit te dragen. Marleen kan met haar internationale ervaring onze research kaders naar een hoger plan tillen”.

Marleen Bosma was de afgelopen tien jaar werkzaam bij Blue Sky Group, waar zij verantwoordelijk was voor de internationale vastgoedinvesteringen en strategisch advies aan de opdrachtgevers van Blue Sky Group. Eerder was zij werkzaam bij Philips en Syntrus Achmea Vastgoed. “Ik ben blij met deze kans om het researchbeleid verder te ontwikkelen want Bouwinvest is een innovatieve en kennis gedreven organisatie. Op het gebied van research is Bouwinvest vooruitstrevend en hier zie ik voor mij zelf veel uitdagingen liggen. Ik hoop dat ik in deze functie waarde kan toevoegen aan de prestaties van Bouwinvest.”

Nieuwsbrief