16 juni 2016

Deel dit op:

Gerald Warmerdam en Jaap Landkroon zijn per 1 juni tot het Investor Relations team van Bouwinvest REIM toegetreden.

Gerald Warmerdam is strategisch beleggingsadviseur en zal zich vooral bezighouden met het accountmanagement van bpfBOUW. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het opstellen van het beleggingsplan voor bpfBOUW waarin de invulling van de vastgoed allocatie wordt vastgelegd.

Gerald heeft ruim 10 jaar werkervaring in de vastgoedsector bij verzekeraars Achmea en Delta Lloyd, waar hij verantwoordelijk was voor het accountmanagement van pensioenfondsen en verzekeraars. In zijn laatste functie bij Delta Lloyd hield hij zich bezig met indirecte vastgoed portefeuilles en de Vastgoed Beleggingsstrategie 2020 voor Delta Lloyd Groep.

Jaap Landkroon is relatiemanager Institutionele klanten. Hij is verantwoordelijk voor het relatiebeheer van bestaande aandeelhouders en het werven van nieuwe aandeelhouders voor de drie Nederlandse sectorfondsen. Vanaf 1 juni 2008 is Jaap in dienst bij Bouwinvest als asset manager voor het Residential Fund. Daarvoor was hij werkzaam bij ING Real Estate Finance als accountmanager, en bij ING Investment Management.

“Met de uitbreiding van ons team speelt Bouwinvest in op de groeiende vraag van institutionele beleggers naar vastgoed als belegging. Enkel afgelopen jaar zijn er acht nieuwe investeerders bijgekomen. Investor Relations is dé schakel tussen de organisatie en de (potentiele) aandeelhouders. Om onze dienstverlening continu op peil te houden is een sterk en ervaren team essentieel”, aldus Karen Huizer, Manager Investor Relations.

 

Nieuwsbrief