22 februari 2016

Deel dit op:

Vrijdag 19 februari jl. werd appartementengebouw Rivers, gelegen aan de Gaasterlandstraat/ Eemlandstraat in Amsterdam Zuid, officieel geopend door Sebastian Capel, voorzitter Dagelijks Bestuur Amsterdam Zuid. De woningen van Rivers zijn een ontwikkeling van AM en worden door Bouwinvest in belegging genomen, namens het Bouwinvest Residential Fund. Verhuurder en beheerder is Actys Wonen uit Amsterdam. Nagenoeg alle vrije sector huurwoningen zijn voor oplevering verhuurd.

“Starten met een vrijwel volledige bezetting bevestigt dat het product goed aansluit op de wensen van de huurders”, aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest, eigenaar van het gebouw. “Met dit project heeft Bouwinvest opnieuw een fraaie parel toegevoegd aan haar ketting en is een verdere stap gezet in de richting van de ontwikkeling van Zuidas naar één van de grootste woningbouwlocaties in Amsterdam.”

“Met de ontwikkeling van dit eerste woongebouw op de Kop Zuidas door AM wordt het wonen op Zuidas verder versterkt. Door toevoeging van woningen op de Kop Zuidas kunnen kopers en huurders kiezen uit verschillende woongebieden maar allen met de kwaliteit en de voorzieningen die horen bij de Zuidas”, aldus Ronald Huikeshoven, directeur AM Noordwest.

Rivers is een uniek nieuwbouwproject met 75 fraaie vrije sector huurappartementen in Amsterdam-Zuid. De woningen hebben 2, 3 of 4 kamers en variëren in oppervlakte van 60 tot 112 m2. De luxe keuken is compleet ingericht en voorzien van inbouwapparatuur. Ook de badkamer is luxe afgewerkt. De appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of terras. De huurprijs varieert van EUR 1.125 tot EUR 1.600 per maand, exclusief servicekosten. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Studioninedots. Rivers is een ontwikkeling van AM. De bouw was in handen van BAM Woningbouw Noordwest.

Nieuwsbrief