27 mei 2016

Deel dit op:

Bouwinvest heeft een aantal nieuwe huurders gecontracteerd en een aantal uitbreidingen op bestaande huurovereenkomsten gesloten in het WTC The Hague. In totaal is voor 1.850 m² kantoorruimte verhuurd. Nieuwe huurders zijn o.a. Sprangers Van den Ende accountants en belastingadviseurs, SENS Real Estate, Task Force Healthcare, Tymlez BV, Women in Cybersecurity, Dong Dao, CTE Techno, Briddge, Edge Consultants en Simplify Now. Raffemet Commodities en Staffing Associates hebben hun huurovereenkomst uitgebreid.

Het WTC The Hague is het meest multifunctionele kantoorgebouw in het Haagse Beatrixkwartier met een mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen. Momenteel ondergaat het gebouw een grondige metamorfose waarbij de hoofdentree is verplaatst en in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder worden er twee nieuwe voorzieningen aan toegevoegd, namelijk Mondano bar-brasserie en een AH-to-Go. Daarnaast krijgt NH Hotels een geheel nieuwe conference zaal voor 500 personen. De heropening zal medio juni plaatsvinden.

De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door Nadorp Bedrijfsmakelaars, DTZ Zadelhoff en CBRE

Nieuwsbrief