26 september 2016

Deel dit op:

Nieuwe aanpak werpt zijn vruchten af in winkelcentrum Het Eiland Zwolle Het Bouwinvest Retail Fund heeft, in samenwerking met Brighternet, Colliers International en Rodenburg Makelaars de afgelopen periode zes nieuwe winkels verhuurd in Het Eiland in de binnenstad van Zwolle.

Bouwinvest heeft Het Eiland een nieuwe impuls gegeven door meer ruimte te bieden aan lokale en regionale ondernemers met een onderscheidend aanbod. Deze strategie heeft positief uitgepakt. De nieuwe winkels in het markante winkelcentrum, gevestigd naast de Broerenkerk met boekhandel Waanders in de Broeren, richten zich op een brede groep consumenten die meer willen dan shoppen alleen. Ook bruisende evenementen in en rondom het Eiland, zoals food festivals en openlucht concerten, maken al structureel deel uit van het winkelprogramma.

Door de bijzondere mix van winkels in een karakteristieke omgeving is dit deel van de binnenstad weer nieuw leven ingeblazen. Zo hebben zich Pistache Mixstore (950m2) en Appel&Ei (235m2), een hippe winkel in tweedehands mode, schoenen en accessoires in Het Eiland gevestigd. Cosmonde (155 m2), winkel annex schoonheidssalon met hoogwaardige parfums en cosmetica, opende in mei 2016. In juni volgde de sfeervolle boetiek LEV Fashion (112 m2).

De komende weken openen bovendien nog de multi brand store Toff Kidswear (240 m2) en Speeleiland Zwolle (915m2), een nieuwe speelgoed- en spelbeleving, hun deuren voor het publiek.

Naast deze nieuwe huurders heeft Bouwinvest langjarige overeenstemming bereikt met de nieuwe eigenaar van Perry Sport voor ca. 1.400 m2 op de 1e verdieping.

Er zijn nog enkele units beschikbaar. De winkelruimtes, gelegen in dit complex, kenmerken zich als kwalitatief hoogwaardige retailruimtes met goede frontbreedte, royale oppervlakte en hoogte. In Het Eiland zijn ook gevestigd: Van Limbeek Licht & Design, Mooiste Meubelen, US Candles, Plato, Qinn, Siebel, New My Com en D-Reizen. 

Nieuwsbrief