26 februari 2016

Deel dit op:

Bouwinvest heeft, namens het Bouwinvest Residential Fund, een overeenkomst gesloten met Alverna Residence B.V. en BAM Woningbouw Noordwest B.V. voor de realisatie van een luxe villa met 36 huur appartementen en parkeerplaatsen op Landgoed Alverna in Aerdenhout.

“Landgoed Alverna is opnieuw een bijzonder product in onze vastgoedportefeuille” aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest. “In deze regio zien we een groeiende vraag van senioren naar een kwalitatief hoogwaardig levensloopbestendig huurappartement nabij groen-, winkel-, zorg- en openbaar vervoer voorzieningen.”

Voormalig klooster Alverna wordt aantrekkelijke woonomgeving voor senioren
De appartementenvilla is onderdeel van Landgoed Alverna. Het landgoed dankt haar naam aan het voormalige klooster Alverna. Behoudens een karakteristiek rijksmonument zijn de oude opstallen gesloopt en wordt het landgoed getransformeerd tot een uniek en hoogwaardig woonmilieu met vier villa’s. Het landgoed is gelegen aan de rand van het dorp Aerdenhout, nabij de bossen en winkel-, zorg- en openbaar vervoer voorzieningen.

Luxe levensloopbestendige woningen aan de rand van Aerdenhout
Alle woningen beschikken over een uitzicht over Landgoed Alverna en omliggend groen. De villa’s worden ontwikkeld met kwaliteit, levensloopbestendigheid en privacy als vertrekpunt. De appartementen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveauen worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe sanitair en een ruim balkon. In het souterrain van het gebouw heeft ieder appartement een individuele berging en 1 parkeerplaats. De levensloopbestendige appartementen variëren in oppervlakte tussen de 109 tot circa 148 m².

Nieuwsbrief