09 juli 2015

Deel dit op:

Bouwinvest is, namens het Bouwinvest Retail Fund, gestart met de verhuur van de winkel- en horecaruimte op het Stadionplein. Al 60% van de units is verhuurd. Bouwinvest heeft huurovereenkomsten gesloten met Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en FEBO. De winkelruimtes aan het nieuwe Stadionplein in Amsterdam zijn onderdeel van het Noordblok waarin ook 100 vrije sector huurappartementen worden gerealiseerd door Bouwinvest.

Bouwinvest is, namens het Bouwinvest Retail Fund, gestart met de verhuur van de winkel- en horecaruimte op het Stadionplein. Al 60% van de units is verhuurd. Bouwinvest heeft huurovereenkomsten gesloten met Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en FEBO. De winkelruimtes aan het nieuwe Stadionplein in Amsterdam zijn onderdeel van het Noordblok waarin ook 100 vrije sector huurappartementen worden gerealiseerd door Bouwinvest.

Winkelen op het Stadionplein
De te verhuren winkel- en horeca ruimten zijn direct gelegen aan het nieuwe Stadionplein. De nadruk van de branchering van deze winkels ligt op dagelijkse boodschappen met een duurzaam en eerlijk karakter. We springen hiermee in op de vraag naar dergelijke winkelvoorzieningen in Amsterdam Oud-Zuid (Stadionpleinbuurt). Daarnaast is er circa 500 m2 beschikbaar voor dag- en avond horeca met een terras aan de zuidzijde van het nieuwe plein. Onder de winkels ligt een openbare parkeergarage.

Nog enkele units te huur
Momenteel zijn er nog enkele winkel- en horeca units vanaf 30 m² beschikbaar voor verhuur. Oplevering vindt plaats vanaf tweede kwartaal 2016. Bij de verhuur wordt Bouwinvest begeleid door BVVL winkel vastgoed adviseurs. In 2016 kunnen bewoners van Oud-Zuid winkelen, wonen en recreëren aan het nieuwe Stadionplein.

Kijk voor meer informatie op www.winkelenophetstadionplein.nl.

Nieuwsbrief