27 februari 2015

Deel dit op:

De doelstelling van het Bouwinvest Residential Fund voor 2015 is om zo’n €300 miljoen te investeren in vrije sector huurwoningen; vorig jaar investeerde Bouwinvest €400 miljoen in woningen. Om deze investeringen succesvol te realiseren is het team Acquisitie & Ontwikkeling versterkt met twee nieuwe ontwikkelmanagers, Henk van Kleij en Martin Otten.

Het team Acquisitie & Ontwikkeling zet zich in voor alle Nederlandse sectorfondsen. Het gaat om zo’n 20 nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten waaronder Summertime, Stadionplein en de Citroëngebouwen in Amsterdam, Villa Industria in Hilversum, Veemarkt en Zijdebalen in Utrecht, Oostduinlaan en CityPrince in Den Haag en Picuskade in Eindhoven.

Martin Otten versterkt het team Acquisitie & Ontwikkeling Regio Noord, onder leiding van regiomanager Ebe Treffers. Otten is als senior ontwikkelmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de projecten Stadshagen in Zwolle en Juliana locatie in Apeldoorn en diverse acquisities in Amsterdam en ‘t Gooi voor het Residential Fund en het Healthcare Fund. Sinds 2006 was Otten actief in verschillende functies bij KondorWessels Vastgoed.

Henk van Kleij versterkt het team van Acquisitie & Ontwikkeling Regio Zuid onder leiding van regiomanager Jan Bruil. Als senior ontwikkelmanager is Van Kleij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van projecten zoals Boszoom en Marquant in Pijnacker en Cityprince en Oostduinlaan in Den Haag. Van Kleij was eerder actief als projectontwikkelaar bij Eigenheid Vastgoed, commercieel adjunct directeur bij Ballast Nedam en ontwikkel manager bij Rabo Vastgoed.

Meer informatie over alle nieuwbouw huurwoningprojecten is te vinden via www.bouwinvest-nieuwbouw.nl.

Nieuwsbrief