03 november 2015

Deel dit op:

Met de feestelijk publieksopening van Damrak 70 in Amsterdam op 29 oktober jl., is een deel van de winkelruimte die onder de naam ‘Nowadays’ wordt herontwikkeld, aan het winkelende publiek opgeleverd.

Vijf verdiepingen van bij elkaar 4.700 vierkante meter op een prominente plek in het centrum van Amsterdam.

De flagship store van C&A maakt, samen met Nieuwendijk 196, onderdeel uit van het Bouwinvest Retail Fund. Projectontwikkelaar Top Vastgoed heeft samen met Bouwinvest de herontwikkeling begeleid. Het was een complexe herontwikkeling, waarbij het casco van het oude gebouw is blijven staan en C&A is opengebleven voor het winkelende publiek.

Beleving en inspiratie staan volgens Paulien Straeter, communicatiespecialist bij C&A Nederland, centraal in de flagshipstore. “We hebben de winkel zo ingericht dat je hier hele outfits bij elkaar kunt zoeken. Consumenten willen tegenwoordig zoveel mogelijk inspiratie aangeboden krijgen,” vertelt Straeter (bron: FashionUnited). De filosofie van C&A sluit aan bij een van de strategische pijlers van het Bouwinvest Retail Fund waarbij ingezet wordt op grootschalige winkelruimten op A-locaties waarbij beleving (Experience) centraal staat. De andere pijler richt zich op de Convenience winkelcentra die meer gericht zijn op de dagelijkse boodschappen en gemak.

Nieuwsbrief