18 maart 2015

Deel dit op:

Alle 30 vrij sector huur eengezinswoningen van De Laren in Ede zijn verhuurd. Het bevestigt wederom dat het product goed aansluit bij de wensen van de huurders. Naast een aantrekkelijk woonproduct is een doeltreffende verhuurcampagne ook onderdeel van het succesvolle verhuurtraject. Het is het resultaat van een samenwerking tussen Domicilie Ede, Rebo Vastgoed Management BV en het Bouwinvest Residential Fund team.

De motivatie van bewoners om te huren varieert van ‘een nieuwe start, een nieuwe woning’ en ‘ideale ligging ten opzichte van het werk en daarnaast ook dicht bij de bossen’ tot ‘een mooie, ruime woning op een goede plek! Ideaal voor de kinderen’.

Voor Bouwinvest is het overigens geen toevalstreffer. Al jarenlang bouwt Bouwinvest aan diepgaande huurderkennis. Zo is Bouwinvest op de hoogte van de wensen van verschillende typen huurders, waar zij willen wonen, wat zij bereid zijn te betalen en de achterliggende gedachten hierbij. Dit wordt gebruikt in de verhuurcampagne. Zo bereikt een relevante boodschap de juiste doelgroep wat leidt tot een succesvolle verhuur.

‘woonklaar’ en gelegen in bosrijke omgeving nabij Ede centrum

De eengezinswoningen variëren in oppervlakte van 126 tot 130 m², hebben 4 of 5 kamers en een huurprijs vanaf € 845 per maand. De woningen worden ‘woonklaar’ opgeleverd. Dit betekent dat de woning beschikt over een keuken met inbouwapparatuur, de badkamer is luxe afgewerkt met dubbele wastafel aparte douche en tweede toilet. De wanden zijn sausklaar en ook de tuin is voorzien van een schutting en een berging. Parkeren kan op eigen terrein of in het hof. Kortom een hoogwaardige vrije sector huurwoning aansprekend voor de woonconsument in Ede zo blijkt.

De woningen van ‘De Laren’ liggen in de wijk Kernhem in het noordoosten van Ede, en zijn onderdeel van gebiedsontwikkeling Het Nieuwe Landgoed. De omgeving is groen en bosrijk. Wijkwinkelcentrum Parkweide, met winkels voor de dagelijkse boodschappen (waaronder een AH en een Aldi), ligt vanaf medio 2015 op loopafstand. Verder komt er een voorzieningencluster met kinderdagverblijf en medisch centrum. Het centrum van Ede bevindt zich op nog geen 10 minuten fietsafstand.

Nieuwsbrief