11 mei 2015

Deel dit op:

Daan van Everdingen (1986) is gestart op de afdeling Research van Bouwinvest. Van Everdingen is gespecialiseerd in woning- en zorgvastgoed. Research is daarmee weer op volle sterkte, belangrijk voor de acquisitie ambitie van Bouwinvest.

In de functie van Marktanalist vervangt hij Leender Massier, die binnen Bouwinvest naar International Investments is doorgestroomd.

Van Everdingen was hiervoor actief bij Finance Ideas, een adviesbureau actief op het snijvlak van vastgoed en finance. Van Everdingen was betrokken bij adviesprojecten in de zorg- en corporatiesector en bij onderzoeken naar Nederlandse en internationale woningmarkten.

De afdeling Research is een onafhankelijk en objectief orgaan binnen Bouwinvest en fungeert als de ‘checks en balances’ van de organisatie. Er wordt door de afdeling advies gegeven op markt-, portefeuille- en objectniveau in binnen- en buitenland. Van Everdingen komt in het team dat bestaat uit Robert Koot, manager Research en drie analisten Vinoo Khandekar, Brendan Koster en Charlie Janssen.

Nieuwsbrief