18 augustus 2015

Deel dit op:

Bouwinvest REIM versterkt het International Investments team met Cathelijne Martin die bevorderd is tot Regio Manager Europa en Robert Koot, die benoemd is tot Portfolio Manager Europa en Noord-Amerika. Wij doen dit om de internationale portefeuille met € 1,0 miljard uit te breiden.

De internationale portefeuille van € 2,7 miljard die Bouwinvest beheert namens BPF BOUW, zal de komende jaren groeien. In totaal is er €1 miljard beschikbaar voor nieuwe investeringen en uitbouwen van bestaande investeringen in beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd vastgoed.

Stephen Tross, Bouwinvest, Managing Director International Investments: “Bouwinvest behaalde met de internationale portefeuille vorig jaar een mooi rendement van 19,5%. We willen dit succes graag prolongeren door grotere bedragen te investeren in het beurs– en niet-beursgenoteerd vastgoed waarin we belegd zijn. Hierdoor hopen we meer invloed uit te kunnen oefenen op de investeringsstrategieën van deze fondsen. Ook zijn we op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden. Om dit te kunnen bereiken hebben we mensen nodig met de juiste ervaring. Cathelijne Martin heeft de benodigde expertise opgebouwd in haar eerdere rol, waar zij verantwoordelijk was voor een deel van het beheer van de Europese en Noord-Amerikaanse portfolio. Zij vervangt Jeroen Winkelman, die Bouwinvest verlaat om voor TH Real Estate in Londen als Managing Director, Client Capital Group, EMEA, te gaan werken. Ik wil Jeroen bedanken voor zijn bijdrage aan de uitbouw van de Europese portefeuille van Bouwinvest. Ook heet ik Robert Koot graag welkom in het team. Robert was verantwoordelijk voor het Research team binnen Bouwinvest en gaat nu zijn opgedane kennis inzetten in het internationale team.”

Martin wordt verantwoordelijk voor het management en de groei van de portefeuille in Europa in fondsen van niet-beursgenoteerde bedrijven. Ook wordt zij lid van het Investment Committee van Bouwinvest en van het senior management team. Martin en Koot starten beiden per 1 september in hun nieuwe rol.

Nieuwsbrief