12 maart 2015

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft een aantal langjarige huurovereenkomsten afgesloten voor in totaal circa 4.500 m² in het binnenkort te openen wijkwinkelcentrum Parkweide in Ede. Het betreft onder meer twee supermarkten: Albert Heijn en Aldi.

Het betreft onder meer twee supermarkten: Albert Heijn en Aldi. Deze transacties werden door Bouwinvest zelf tot stand gebracht. Daarnaast werden overeenkomsten gesloten met Etos, Ami Kappers Ede, ‘t Bakhuus Cafetaria en Ava Blooms, Flowers & More. Smit Bedrijfshuisvesting heeft deze transacties begeleid namens Bouwinvest. Momenteel zijn er nog enkele units vanaf 120 m² beschikbaar voor verhuur.

Wijkwinkelcentrum Parkweide ideaal voor de dagelijkse boodschappen

Wijkwinkelcentrum Parkweide, dat in juni 2015 officieel haar deuren opent, bestaat uit twee gebouwdelen met winkels op de begane grond. De winkelstraten zijn breed en sluiten rechtstreeks aan op de gratis parkeervoorzieningen met ruim 200 parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het winkelcentrum zal een divers aanbod van winkels bieden voor de dagelijkse boodschappen. Kijk voor meer informatie op www.parkweide.nl.

Nieuwsbrief