08 september 2015

Deel dit op:

Op 1 september jl. heeft Bouwinvest, namens het Bouwinvest Residential Fund, 35 eengezinswoningen en 11 appartementen gekocht van woningcorporatie Standvast Wonen uit Nijmegen.

De woningen zijn bestemd voor de vrije sector huur en maken onderdeel uit van het plan ônder onnes in de wijk Grootstal in Nijmegen. Standvast Wonen realiseerde in een eerdere fase reeds 190 woningen. Met de ontwikkeling van deze woningen wordt een belangrijke stap gezet naar de definitieve voltooiing van het plan.

”De eengezinswoningen en appartementen liggen centraal in Nijmegen en praktisch naast het Goffertpark. Je woont idyllisch en de binnenstad van Nijmegen is goed bereikbaar. Wij verwachten dan ook veel animo voor deze vrije sector huurwoningen”, aldus Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest Residential Fund. 

Voor Standvast Wonen is de verkoop aan Bouwinvest een belangrijke stap in de voltooiing van ônder onnes. We kunnen hierdoor snel starten met de bouw van fase twee. Hierdoor kunnen wij ons doel bereiken: bijdragen aan de vitalisering van deze wijk binnen één totaalplan. Ook fijn voor de kopers en huurders, die kunnen in 2016 hun woning betrekken in een wijk die compleet af is”, aldus Esther Lamers, directeur Standvast Wonen.

De ondertekening van het koopcontract vond plaats op 1 september 2015.

ônder onnes – Nijmegen De eengezinswoningen en appartementen maken onderdeel uit van de compacte nieuwe wijk ônder onnes, gelegen in Grootstal in Nijmegen, direct naast de wijk Hazenkamp en vlakbij het bekende Goffertpark. Het wijkje kent een mix van koopwoningen, sociale huur- en vrije sectorhuurwoningen voor verschillende doelgroepen in een lommerrijke, parkachtige setting. De eengezinswoningen hebben een gebruiksoppervlakte van 116 tot 138 m² en de 11 appartementen variëren van 69 tot 85 m². De woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en luxe badkamer. De bouw start naar verwachting in het najaar van 2015 en de oplevering van de woningen staat gepland medio 2016.

Nieuwsbrief